Kayıtlar

Eylül, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor
Resim
ŞEB İ ARUS Evreka evreka diyorum fakat Gemilerim batıyor niçin Hayat planlarım alkışlanıyor ve Tüm aferinlere meyyalim ben niçin Mesaim üçte bitiyor Yaşasın! Oysa Her saat başı yalnız ruhum Yakın bir düğün olsa biz de oynasak Erimiş kavuşmalar olsa Neyler şikayet etmese artık Ölmüyoruz fakat niçin Sözlüklerde Bulamadım cevabını Hız sınırlarının ve spor arabaların General Franco nun ve stadyumların Her teşebbüste dur diyen bu yaşamak ısrarımın İlahi davetiyemde dress code Beyaz olsun isterim fakat Posta kutum boş niçin?

KILÇIK

Resim
KILÇIK Üzümün bile çekirdeksizini seviyor, heyhat! Gelipte derdime derman mı olacak? Bilse ki cinsi latiften bir damlayım Toz duman fırtına olsa ne olacak? Ağladıklarımda zaten boğulmuşum ben Kopkoyu lain  umman olsa ne olacak? Tatsa ki yekpare ateşim ben Cehennemim olsa ne olacak? Bu halin sonu yok bilirim Yansam ne sönsem ne olacak!

YAZMASAYDIM ÇILDIRACAKTIM!!

Resim
YOKSUN Ben her ödevin arsızı ben parmakları boğum boğum Köprüdeki ilk cenaze son kavuklu öğrendim ve sen yoksun Boğma rakılarda boğuluyorum bak nasıl ve nerede Ben Yasmin Levy sevenlerin dizinde sevda derken ve Sevdadandır derken birileri Ben bir renk paletinin bile unutmaya çalıştığı ekşiliğinde senin Kimsenin anlamadığı ve anlamayacağı çok açık yazdığım Ve süslü patiskalar serdiğim uzun cümlelerimde Selam verip bana ateş edecek askere-çünkü yoksun- Adını zehir gibi kanayarak kanımda boğuluyorum. ... Ben her görevin adamı bana gizli görevler Mavi ve kırmızı kablo aralarına iyice baktım yoksun Yoksul mahallelerde yoksunluğuna ağlıyorum bak nasıl ve nerede Ben açılmayan her şemsiyemin altında yağmuru sevdiğin için Ben gecekondudan yükselen gökkuşağında her renk sensin diye Tüm demir perde ülkelerinin pasaport damgalarında mürekkebi dağıtarak ve Dağıtmak için mektuplar yazarak- çünkü yoksun- Sayıklayamadığım gecelerde adından hıçkırıkl